Sabtu, 30 Agustus 2014

χέση με την παράδ

Πιθανότατα δεν θα έχουν στην επιχείρηση πολύ καιρό πριν να πάρετε την πρώτη καταγγελία σας. Απλά δεν μπορεί να βοηθήσει, αλλά να συμβεί: low-end πελάτες πληρώνουν τίποτα και αναμένουν τη Γη, ενώ το high-end αυτά που πληρώνουν πολλά, αλλά αναμένει μια απάνθρωπη προσπάθεια σε αντάλλαγμα. Μπορείτε απλά δεν μπορεί να ικανοποιήσει όλους τους ανθρώπους όλη την ώρα, ακόμα και αν τρέχετε μόνοι σας κουρελιασμένο προσπαθεί - πάντα θα υπάρχει κάποιος που δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτό που έχετε κάνει. Έτσι τι μπορείτε να κάνετε γι 'αυτό;

Μην είσαι αγενής ή απορριπτικοί.

Η καταγγελία του πελάτη μπορεί να φαίνεται ανόητο να σας, ή ακόμα και προσβλητικές - αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να ανταποκριθείτε σε είδος. Θα πρέπει να αντιμετωπίζει κάθε καταγγελία πελάτη σοβαρά, και πάντα ενεργεί σαν να είναι 100% δικό σου λάθος ότι τα πράγματα δεν ήταν για την ικανοποίηση τους.

Να θυμάστε ότι κάθε δυσαρεστημένος πελάτης θα μιλήσουν για την εμπειρία τους με τους πιθανούς πελάτες σας (έρευνα ποικίλλει, αλλά μερικοί λένε ότι θα μπορούσε να πει όσο το 20). Οι δυνητικοί πελάτες δεν θα πάρετε για να ακούσει την πλευρά σας της ιστορίας. Πηγαίνοντας το πρόσθετο μίλι για να κρατήσει τους πελάτες ευχαριστημένοι παράλογο είναι, πάνω απ 'όλα, μια αμυντική τεχνική για να τους αποτρέψει από την καταστροφή της επιχείρησής σας. Μην φοβάστε από καταγγελίες: θα πρέπει, αντ 'αυτού, να είναι ενεργά την προσέλκυση τους, για να σας δώσει μια ευκαιρία να βάλει τα πράγματα σωστά πριν να το πω σε κανέναν.

Γράψτε μια επιστολή συγγνώμης.

Οι άνθρωποι θα εκτιμήσουν πραγματικά την προσπάθεια που πάει να εάν παίρνετε το χρόνο να τους γράψουν μια επίσημη επιστολή συγγνώμης, και να πω ότι λυπάστε τα πράγματα δεν ήταν κατά την κρίση τους και να εκτιμήσετε τους λαμβάνοντας το χρόνο για να σας πω έτσι ότι μπορείτε να βελτιώσετε. Για παράδειγμα:

«Αγαπητέ Κύριε,

Έχει υποπέσει στην αντίληψή μου, που δεν ήταν ευχαριστημένοι με την υπηρεσία που λάβατε από την εταιρεία μου σε σχέση με την παράδοση των αντικειμένων στο σπίτι σας. Έχουμε έρθει σε επαφή με την επιχείρηση την υπηρεσία μας παράδοσης και σταθερά το θέμα, αν και καταλαβαίνω ότι αυτό ήρθε πολύ αργά για να αποφευχθεί ενοχλεί σας.

Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη ειλικρινά να σας για την κακή εμπειρία που είχατε με την παρέα μου, και ελπίζω ότι αυτό δεν θα βλάψει τις πιθανότητές μας για την επιχειρηματική δραστηριότητα και πάλι μαζί στο μέλλον. "

Βεβαιωθείτε ότι έχετε υπογράψει την επιστολή σας, με στυλό. Οι άνθρωποι μισούν να δει επιστολές με τυπωμένα υπογραφές.

Προσφέρετε μια μερική επιστροφή.

Το κλείσιμο μέρος της επιστολής σας θα πρέπει να προσφέρουν μια επιστροφή της όσο μπορείτε να αντέξετε οικονομικά για να δώσει - σε αυτό το σενάριο, για παράδειγμα, όπου υπήρχε ένα πρόβλημα με την παράδοση, θα πρέπει να προσφέρουν για να επιστρέψει το πλήρες κόστος της παράδοσης, καθώς και ένα μικρό επιπλέον για να καλύψει την ταλαιπωρία.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar